Fietsverhuur

Soms is het niet altijd mogelijk om je fiets mee te nemen of ben je ergens waar je graag gebruik zou willen maken van een bepaalde fiets. De reden hiervoor kan zijn dat je de mooie omgeving wil verkennen of dat je gemakkelijk op plaatsen kan komen en drukke parkeerplekken kan vermijden. Daarom is het zo fijn dat je gebruik kunt maken van fietsverhuur. Het is makkelijk, snel en ook nog eens betrouwbaar! Er zijn 4 soorten fietsen die je kan huren: De stadfiets, mountainbike, e-bike en racefiets.

Fietsverhuur stadfiets

Met onze uiterst comfortabele stadsfietsen begin je aan een geweldige reis naar Eindhoven. Maak een leuke rondrit door de binnenstad en voel je een echte Eindhovenaar, of kies voor een fantastische toeristische rondrit in de wijde omgeving van de lichtstad. In vergelijking met OV-fietsen kunt u bij ons altijd een mooie, op maat gemaakte stadsfiets huren. Daarom hoef je zelf niet nutteloos te sporten en zit het comfortabel. Ook worden onze huurfietsen altijd perfect onderhouden voor de fietsverhuur, zodat er zo min mogelijk kans is op pech onderweg. Heeft u speciale wensen voor uw huurfiets? Laat het ons weten!

Fietsverhuur mountainbike

Dankzij Fietsverhuur Eindhoven kan iedereen op zijn eigen tempo kennis maken met mountainbiken. Uiteraard kunnen gevorderde en ervaren fietsers ook rekenen op een breed assortiment fietsen van gespecialiseerde leveranciers die voor elke voorkeur en situatie de beste oplossing bieden. Mountainbikes zijn immers veel sterker dan gewone fietsen om ruwer terrein aan te kunnen en veel weerstand te hebben. Als je in Eindhoven een normale mountainbikeroute neemt, krijg je waarschijnlijk veel hobbels, onverwachte bochten en gevaarlijke oppervlakken – en dat is waar een goede vering en sterke banden van pas komen. Fietsverhuur Eindhoven biedt alleen mountainbikes van de hoogste kwaliteit, zodat je altijd kunt genieten van een uitdagende en veilige rit.

Fietsverhuur E-bike

Bij Fietsverhuur Eindhoven kunt u naast mountainbikes, stadsfietsen en racefietsen ook nieuwe, comfortabele en luxe ogende e-bikes huren tegen aantrekkelijke huurtarieven. De hoogwaardige elektrische fiets die u bij ons kunt huren is een Giant elektrische fiets. De e-bikes van het merk staan ​​bekend als een van de meest betrouwbare en geavanceerde e-bikes ooit gemaakt. De huurprijs van een Giant elektrische fiets is slechts 25 euro per dag. Als je deze fiets een hele week huurt, kost hij 149 euro. Een goedkopere elektrische fiets vind je niet in Eindhoven!

Fietsverhuur Racefiets

Racen lijkt alleen voor professionele wielrenners te zijn – maar je kunt er net zo van genieten als een hobbyist. Houd je van snelheid? Eindhoven en de omgeving verkennen? Dan is zo’n fiets ideaal. Het huren van een racefiets geeft je de mogelijkheid om Eindhoven en de mooiste plekjes te verkennen tegen een betaalbare prijs.

Tags:

Comments are closed